Wees de verandering die je in de wereld wilt zien.

Kernteam

Het kernteam van Maximaal Leven zet zich in vanuit intrinsieke motivatie. Ze delen met elkaar de kernwaarden: compassie, enthousiasme, het verschil maken, kwaliteit en resultaat. Met grote betrokkenheid draagt een ieder met zijn of haar kwaliteiten bij aan het organisatorische deel van deze onderneming en daarmee aan het levensgeluk van de mensen in de zorginstelling.

Willy Schuurman

Willy Schuurman

Vanuit compassie ontstond mijn grote missie om de kwaliteit van leven te vergroten voor kwetsbare mensen die in een zorginstelling wonen. Jarenlang werkte ik als enthousiaste, gedreven en ondernemende activiteitenbegeleidster in een zorginstelling voor mensen met dementie. Later werd ik coördinator dagbeleving. Voor en mét cliënten en familie creëerde ik met aandacht en liefde een fijne dag. Toch voelde ik me te kort schieten. Ik kon immers maar op één plek tegelijk zijn. Ik zag blijdschap maar ook het verdriet van cliënten en familie. Want zeg nou zelf… thuis wonen is toch het fijnste? Juist omdat dát niet meer kan, maak ik me sterk voor een zo fijn mogelijke dagbeleving.

José Vingerling

José Vingerling

Mijn rol binnen het kernteam zie ik als aanvullend en ondersteunend bij het werven en selecteren van geluksbrengers. Ook heb ik mijn inbreng aan ideeën om bewoners een zo fijn mogelijke tijd in een zorginstelling te geven. Met groot gevoel voor sfeer denk ik daarmee een essentiële bijdrage te kunnen leveren. Ik ben José Vingerling, tekenaar en vormgever bij Vingerling & de Bruyne. Door mijn werk als inrichter van ruimtes heb ik ervaren dat je door middel van sfeer gedrag kunt sturen. Aandacht maakt alles mooier en daarom verbind ik mij graag aan Maximaal Leven.

Friso Buijk

Friso Buijk

Ruim 21 jaar heb ik gewerkt in de reisbranche en ervaring in het samenstellen en verkopen van verre reizen. Klantgericht stelde ik deze reizen op maat samen. Echter heb ik in 2019 het roer omgegooid en ben ik met succes een carrière in de zorg begonnen. Met aandacht en liefde geef ik ondersteuning én begeleiding aan hen die het zo hard nodig hebben. Vanuit mijn huidige werkervaring én mijn jarenlange ervaring op organisatorisch- en commercieel gebied weet ik zorginstellingen goed te adviseren bij het afnemen van de maatwerkpakketten die Maximaal Leven biedt. Op een klantgerichte wijze draag ik hierdoor bij aan de kwaliteit van leven voor bewoners van zorginstellingen.

Morena Braamkolk

Morena Braamkolk

Met het diploma Event Manager op zak volg ik nu het laatste jaar van mijn huidige opleiding : “Media en Entertainment Management”. Graag wil ik mijn ervaringen en kwaliteiten inzetten voor Maximaal Leven. Met groot enthousiasme organiseer ik hiervoor de verschillende soorten bijeenkomsten en evenementen. Dit is voor (potentiële) geluksbrengers, klanten van Maximaal Leven en andere belanghebbenden. Maximaal Leven spreekt mij bijzonder aan door de passie waaruit alles voortkomt en de aandacht die overal aan besteed wordt. De mens staat hierbij voortdurend centraal!

Brad de Gruijter

Brad de Gruijter

Vanuit mijn online marketing bureau help ik klanten hun boodschap over te brengen en het realiseren van hun doelstelling. Ik doe dit door het ontwikkelen en tactisch inzetten van foto’s, video’s, teksten & campagnes op social media. De boodschap van Maximaal Leven spreekt mij enorm aan. Ouderen die hun hele leven hebben gezorgd voor anderen, verdienen een eervolle verzorging in hun laatste levensfase. Dit is helaas voor een aantal ouderen nog niet het geval. Alleen al voor mijn eigen ouders zou ik dit anders willen zien. Met mijn marketingkennis ondersteun en adviseer ik het team van Maximaal Leven om zo bij te dragen aan dit mooie gezamenlijke doel.

Thea Schellenbach

Thea Schellenbach

Met mijn ruim 35 jaar administratieve ervaring bij de bank en later bij een verzekeringsmaatschappij, draag ik graag een steentje bij op kantoor bij Maximaal Leven. Het nut en de noodzaak van deze onderneming is me duidelijk geworden tijdens mijn vrijwilligerswerk in een zorginstelling. Met plezier ging ik met de mensen naar buiten, deed een spel of bakte allerlei lekkers met hen. Ik zag wat deze aandacht met hen deed. Het gevoel van positieve eigenwaarde en er mogen zijn gaf nog meer betekenis. Ik zie het allemaal terug in de missie van Maximaal Leven. Het is voor mij vanzelfsprekend om mee te bouwen aan het succes van Maximaal Leven!

Chandenie Thakoer

Chandenie Thakoer

Voor de opleiding Management in de zorg aan de Hogeschool Utrecht heb ik stage gelopen bij Maximaal Leven. Ik zit in mijn vierde leerjaar. Tijdens de opleiding leer ik veel over thema’s als HRM, kwaliteitszorg, innovatie, preventie en “binden & boeien”. Met een aantal van deze thema’s ben ik in de praktijk al heel concreet aan de slag gegaan. Wat mij aanspreekt bij Maximaal Leven is dat juist de kwaliteit van leven zo belangrijk is voor alle mensen. Ook voor hen die in een vergevorderd stadium van hun dementie zijn. Ik geloof dat elk leven veel waard is en dat we dit in ere moeten houden. Fijn dat ik hier aan mee mag werken.