Dagbeleving op maat

Dagbeleving op maat

Geluksbrengers bieden structurele hoogwaardige dagbeleving en dragen hierdoor ook bij aan personele bezetting.

Over onze naam: Maximaal Leven

Een allesomvattende naam geven aan een stichting die voor kwaliteit van leven staat! Daarbij de inzet van drie onlosmakelijk verbonden levensbehoeften meenemen… ga er maar aan staan. Ik vroeg het op 27 maart 2018 aan een flink aantal mensen buiten “de zorg”. Vele reacties kwamen er binnen. Slechts één bleef er hangen.

Omgevingszorg

Geluksbrengers vergroten de kwaliteit van leven

Wij geloven dat de kwaliteit van leven voor cliënten in een zorginstelling vergroot wordt door de uitvoering van onze totaalvisie. We weten dat een dagbeleving op maat, in alle fases van het ziekteproces hiervoor nodig is. We weten dat een respectvolle en positieve bejegening essentieel is voor het welbevinden van uw cliënten. We weten ook dat een passende fysieke leefomgeving van grote invloed is op het geluksgevoel van uw cliënten. Stel dat het mogelijk is om deze essentiële behoeften te realiseren door met elkaar samen te werken. Zou u dit dan overwegen? Dan is het tijd dat we in gesprek gaan.

Wij zien uit naar samenwerkingsverbanden die de totaalvisie omarmen. Zodat we met elkaar aan dezelfde doelstelling werken en vanuit die bewustwording de beste resultaten boeken. Deze samenwerking is de krachtigste wijze om gestelde missie met elkaar te behalen.