Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Presentaties

Vanuit compassie voor de mens is het ons doel om de kwaliteit van leven te vergroten voor mensen die in een zorginstelling wonen. Het is onze overtuiging dat dit bereikt wordt door middel van de uitvoering van onze totaalvisie. Maximaal Leven biedt daarom interactieve presentaties aan vanuit deze totaalvisie.

Deze indrukwekkende presentaties raken de toehoorders en geven inzicht in de samenhang van de drie onlosmakelijk verbonden, fundamentele levensbehoeften, te weten: juiste bejegening, juiste fysieke leefomgeving binnen/buiten en dagbeleving op maat. Ook wordt duidelijk hoe dit concreet is toe te passen in de praktijk.

Visie en missie omarmen

Alle samenwerkingspartners hebben vooraf zo’n presentatie bijgewoond. Met als doel dat alle betrokkenen voor aanvang van een samenwerking de visie en missie van Maximaal Leven omarmen.  Zodat we vervolgens met elkaar aan dezelfde doelstelling werken en vanuit  die bewustwording de beste resultaten boeken. Deze samenwerking is de krachtigste wijze om gestelde missie met elkaar te behalen.